Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη και οι Apotihans στη μουσική σκηνή Σφίγγα 

Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπηκαι οι Apotihans στη μουσική σκηνή Σφίγγα 

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

 Ο Νίκος Ξύδης, η Βαλέρια Κουρούπη και οι Apotihans σε μια μουσική παράσταση διαφορετική από τις άλλες, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα!

 

Έχοντας στο οπλοστάσιό τους τα τραγούδια του Νίκου Ξύδη, διασκευάζουν και διασκεδάζουν τραγούδια μεγάλων και λιγότερο μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών και μας προσκαλούν σε ένα πολύχρωμο ταξίδι ενέργειας, συγκίνησης και γέλιου.

 

Οι live ενορχηστρωτικοί πειραματισμοί, ο αυτοσχεδιασμός, το χιούμορ και η διάδραση με τους ακροατές, αποτελούν βασικά στοιχεία της παράστασης και υπόσχονται πως θα μας κάνουν την «Πέμπτη», Σάββατο!

 

Παίζουν οι μουσικοί Πέτρος Γιωρκάτζης (βιολί, τρομπέτα, τραγούδι), Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο, μελόντικα, τραγούδι), Ανδρέας Νικόλης (τύμπανα, κρουστά) και Αντωνία Τσολάκη (μπάσο, τραγούδι). Το ήχο επιμελείται ο Νίκος Λαγός.

 

Μουσική Σκηνή ΣφίγγαΑκαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος σε τραπέζι: 10 ευρώ

Είσοδος σε τραπέζι με μπύρα ή κρασί: 16 ευρώΤηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149sfigamusic@gmail.com*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.