Ο ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ στο Skrow Theater

Ο ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ επιστρέφει liveτις Πέμπτες 3, 10, 17 και 24 Μαρτίουστο Skrow Theater στο ΠαγκράτιΗ προπώληση έχει ξεκινήσειΜετά από από την προηγούμενη sold out εμφάνισή του, ο μουσικός και δημιουργός Φώτης Σιώτας μας καλεί στο encore της πιο cοzy συναυλίας του, στον ζεστό χώρο του Skrow Theater στο Παγκράτι.

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, ο Φώτης μας καλεί τις τέσσερις πρώτες Πέμπτες του Μαρτίου σε μια σειρά από full band lives. Mε εκλεκτή παρέα, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια και τον Γιώργο Φουντούκο στην κλασική κιθάρα, θα καταλάβουν ξανά τη σκηνή του Skrow Theater για να μας παίξουν τραγούδια νέα και παλιά, να μας πουν τις ιστορίες τους και να μοιραστούν μαζί μας αισθήματα, αναμνήσεις αλλά και μια φρέσκια πρόταση για τον σύγχρονο λαϊκό και έντεχνο ήχο.

Με όχημα το νέο του δίσκο “Δυο Λάθη”, ο Φώτης Σιώτας ενορχηστρώνει ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και ιδιότυπο χιούμορ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καινούργια τραγούδια του και επιλεγμένα γνωστά κομμάτια από τα “Δεύτερα”, το album με το οποίο ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Γκόνη. Φυσικά, δε λείπουν οι μουσικές “επισκέψεις” σε τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει ερμηνεύσει με επιτυχία ο Φώτης στο παρελθόν και έχουν χρωματιστεί από το προσωπικό του ύφος, την χαρακτηριστική φωνή του και την διάθεσή του για πειραματισμό.

Μη χάσετε αυτές τις μοναδικές βραδιές, διαφορετικές από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, θα σας ξεσηκώσουν και θα σας κάνουν να θέλετε να δείτε τον Φώτη Σιώτα και την μπάντα του ξανά και ξανά!

INFOΦώτης ΣιώταςΠέμπτες 3, 10, 17, 24 Μαρτίου Skrow Theater

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00Τιμή εισιτηρίου:Γενική είσοδος: 12€Προπώληση: viva.gr