Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ STUDIO ASOMATON

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

STUDIO ASOMATON

Από Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

 Λοιπόν, πάμε πάλι να νιώσουμε όλοι μαζί;

 Να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να διασκεδάσουμε, να θυμώσουμε, να ελπίσουμε και να απελπιστούμε όλοι μαζί; Όπως κάναμε και πριν, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο.

Πάμε να τα τραγουδήσουμε όλα αυτά όλοι μαζί;

 Πάμε Studio Asomaton;

 Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται σε έναν νέο χώρο, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι τώρα – γιατί κάποια πράγματα μένουν σταθερά και αγαπημένα- από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο ως τα τέλη Ιανουαρίου.

 Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει. Και ως γνωστόν τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε και την σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και με έναν τρόπο φτιάχνουμε το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο Studio Asomaton.

 Τα υπόλοιπα συμπληρώνονται απ’ όσους βρίσκονται κάτω από την σκηνή. Εσάς που σας περιμένουμε για να γίνει κάθε βράδυ ένα και μοναδικό για όλους. Δεν πάμε για να θυμηθούμε ή να ξαναζήσουμε, δεν πάμε για καμία κανονικότητα, πάμε για να ζήσουμε κάτι σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

 Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – πνευστά,

Νίκος Μέρμηγκας –  μπουζούκι, λαούτο, καβάλ, Φώτης Δεληνικόλας  – κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα πιάνο και Φίλιππος Βασιλόπουλος  – τουμπερλέκι.

 Ηχοληψία: Μπράϊαν Coon, Δημήτρης Σαμαράς

Σχεδιασμός Φώτων: Μενέλαος Ορφανός

Σκηνικά – Σχεδιασμός σκηνής: Γιώργος Γαβαλάς

Ενδυματολόγος : Χάρης Σταματόπουλος, Ειρήνη Ευριπίδου

 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

STUDIO ASOMATON

Από Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

 

STUDIO ASOMATON

Ασωμάτων 1, Θησείο

Τηλ. Κρατήσεων: 211.100235-36-37

Ώρα έναρξης: 22:30