Η Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου Club με special guest τον Μπάμπη Στόκα

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

Special Guest: ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις ζωντανές εμφανίσεις, στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου, με ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα. Στην παράσταση αυτή θα υποδεχτεί με μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά, τον αγαπημένο της φίλο Μπάμπη Στόκα.

Για πρώτη φορά επίσης, η Γιάννα θα τραγουδήσει ζωντανά τα τραγούδια που κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, το «Ξύπνησέ με» του Γιώργου Καραδήμου και το «Τώρα» του Δημήτρη Μπαλογιάννη δίνοντας το στίγμα της βραδιάς μέσα από την αισθαντική ερμηνεία της, τη μοναδική της ικανότητα να γίνεται ένα με τους μουσικούς που τη συνοδεύουν και την επιβλητική σκηνική της παρουσία.

Η Γιάννα φροντίζει κάθε φορά να αναδεικνύει με την ερμηνεία και κάθε διασκευή που κάνει τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα της παράδοσης τιμώντας παράλληλα και την καταγωγή και τις κωνσταντινοπολίτικες ρίζες της. Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα περιλαμβάνονται και άλλα δικά της τραγούδια αλλά και γνωστά αγαπημένα του έντεχνου ρεπερτορίου, επιλογές πάντα μέσα από το προσωπικό της πρίσμα και με σύγχρονη προσέγγιση, όπως και στην πολύ επιτυχημένη σειρά των YouTube live @ Sierra sessions

Στο πλευρό της θα είναι οι σταθεροί της συνεργάτες και εξαίρετοι μουσικοί:ο Vahan Galstyan στα παραδοσιακά πνευστά, ο Μανώλης Καλπάκης στα τρίχορδο, λαούτο, ακουστική κιθάρα, ο Κωστής Πυρένης στις κιθάρες και τα φωνητικά, ο Δημήτρης Σεβδαλής στο πιάνο, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο μπάσο και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος στα τύμπανα. Ο Θωμάς Κωνσταντίνου θα συνοδεύσει τη Γιάννα στη σκηνή για επιλεγμένα τραγούδια. Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η συνύπαρξη της με τον Μπάμπη Στόκα με τον οποίο θα ερμηνεύσουν από κοινού επιλεγμένα τραγούδια του που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, η Γιάννα Βασιλείου ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Club. Μια βραδιά με χρώματα και αρώματα, με μουσικές και τραγούδια που μας συγκινούν δυνατά, με ένα κορίτσι που θα μας ταξιδέψει και θα φέρει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου αναμνήσεις και έντονα αισθήματα.

Photo Credits: Κωστας Αυγούλης 

210 9226975
Official site | Facebook | Instagram

ΓΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Special Guest: Μπάμπης Στόκας 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Εισιτήριο Θέασης: 12€
Ώρα Έναρξης: 21.30

Ενορχηστρώσεις/Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας

Παίζουν οι μουσικοί:
Vahan Galstyan: παραδοσιακά πνευστά
Μανώλης Καλπάκης: τρίχορδο, λαούτο, ακουστική κιθάρα
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, φωνητικά
Δημήτρης Σεβδαλής: πιάνο
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: μπάσο
Σωτήρης Μαυρονάσιος: τύμπανα

Ηχοληψία: Νίκος Παππάς
Παραγωγή: Λευτέρης Παπαδάκης

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.