Το “INSANE” βίντεο κλιπ της 18χρονης Barbara Argyrou κυκλοφόρησε και… εντυπωσιάζει!

Το ντεμπούτο single της 18χρονης Barbara Argyrou είναι 100% “INSANE”, και αυτό αποδεικνύεται στο official music video που μόλις κυκλοφόρησε!

Η hot εκπρόσωπος της Gen Z παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το διεθνών προδιαγραφών INSANE, το οποίο κατάφερε να μπει σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, και μάλιστα σε δύσκολες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, η Νορβηγία, η Αυστρία. Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της ίδιας της Barbara σε συνεργασία με τους ARCADE, και κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Η “Insane” Barbara Argyrou στο νέο της video clip | Mikrofwno.gr

Οι εκπλήξεις όμως για τη νέα σταρ της εγχώριας αγγλόφωνης pop δε σταματούν εδώ, καθώς μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με καθηλωτικές INSANE” εικόνες οι οποίες σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά visual effects και την εκφραστικότητα της Barbara συντελούν σε ένα άρτιο αισθητικά οπτικοακουστικό αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, και διήρκησαν μια ολόκληρη μέρα.

Μπορεί η Barbara Argyrou να αποτελεί όπως όλα δείχνουν την νέα πολλά υποσχόμενη δύναμη της pop στην Ελλάδα, η ίδια όμως δεν επαναπαύεται λεπτό καθώς βρίσκεται εντατικά στο στούντιο προετοιμάζοντας τις επόμενες κυκλοφορίες της.

Η 18χρονη Barbara Argyrou κυκλοφορεί ένα «INSANE» video clip που  εντυπωσιάζει

 

Βρείτε το “INSANE” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://barbaraargyrou.lnk.to/INSANEPR

 

Βρείτε την Barbara Argyrou στα social media:

▶ Facebook: https://www.facebook.com/BarbaraArgyrou

▶ Instagram: https://www.instagram.com/barbara_argyrou

▶ TikTok: https://www.tiktok.com/@barbara_argyrou

A picture containing text

Description automatically generated