ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ : IRENE SKYLAKAKI – DREAMY

Η Irene Skylakaki επιστρέφει με το τρίτο της single λίγο πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου της album τον Νοέμβριο. Μετά το “Souvenir” και το “Mary Smiles”, σειρά έχει το ονειρικό “Dreamy” με φθινοπωρινή διάθεση.

Το “Dreamy” είναι ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε αυθόρμητα, σχεδόν φυσικά. Κάνοντας πειραματισμούς με διαφορετικούς ήχους και μουσικές διαθέσεις, ένα απόγευμα κάποιους μήνες πριν, ξεκίνησε να δημιουργείται αυτό που αρχικά θα ήταν ένα instrumental κομμάτι ώσπου απρόσμενα απέκτησε μορφή. Όπως λέει η ίδια, το intro του τραγουδιού θυμίζει την αίσθηση ακριβώς πριν τον βαθύ ύπνο όπου το συνειδητό δίνει τι θέση του στο ασυνείδητο και λίγο πριν ξεκινήσουμε να ονειρευόμαστε.

Ξεφεύγοντας από τον κλασικό της τρόπο γραφής, η Ειρήνη πειραματίζεται και στους στίχους, ντύνοντας το “Dreamy” με σύντομο και επαναλαμβανόμενο στίχο σε αντίθεση με αυτό που μας έχει συνηθίσει, δίνοντάς μας ένα κομμάτι ιδανικό για να ντύσει τα πρώτα φθινοπωρινά απογεύματα μετά το καλοκαίρι, την συναισθηματική μετάβαση μέσα στις εποχές, σαν σε… όνειρο.

Βρείτε το “Dreamy” διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ

LYRICS

“Dreamy”

Take me somewhere happy

Cause I’m feeling low and I am hungry

For a true adventure

Show me some affection

And I’ll turn this grey to blue

INFO

DREAMY

Irene Skylakaki – Dreamy

Produced by Irene Skylakaki & Andres Mesa
Mixed by Andres Mesa
Music & Lyrics by Irene Skylakaki
Guitar: Hugo Ashall
Bass: Iain Gordon-Smith
Keys: Lucas Herrera
Recorded at 121 Studios

Follow Irene Skylakaki

Facebook

Instagram

Spotify

Follow United We Fly

Official Website

Facebook Page

Instagram