Πάνος Βλάχος – “Μαθήματα ζωής”

Κυκλοφορεί το δεύτερο τραγούδι, προπομπός του ομώνυμου δίσκου του.

Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει το τραγούδι «Μαθήματα ζωής», που έδωσε τον τίτλο στον τρίτο προσωπικό του δίσκο. Το album κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group τη Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Τα «Μαθήματα ζωής» σε στίχους και ερμηνεία του Πάνου Βλάχου και μουσική του Κώστα Παρίσση είναι ένα τραγούδι έκπληξη, με χειμαρρώδη λόγο και πρωτότυπη μουσική δομή που θα κλέψει την παράσταση και θα συζητηθεί πολύ. Ο Πάνος Βλάχος καταφέρνει να εκφράσει εύστοχα, με αιχμηρό και αυτοσαρκαστικό τρόπο τη νεοελληνική πραγματικότητα, αυτό τον μαγικό τόπο των αντιφάσεων και των αναπόδεικτων βεβαιοτήτων.

Στην ουσία δημιουργεί και ενσαρκώνει έναν ρεαλιστικό, καθημερινό ήρωα που θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Καταφέρνει σε μόλις τέσσερα λεπτά να αποδώσει ανάγλυφα με τρόπο σχεδόν παραληρηματικό και καταιγιστικό όλα όσα συνθέτουν μία κοινωνία που προσπαθώντας να βρει την ταυτότητά της, ερωτεύεται, ποθεί, ονειρεύεται, αυτοψυχαναλύεται, φάσκει και αντιφάσκει, σχολιάζει τους άλλους αλλά ταυτόχρονα κάνει την αυτοκριτική της, τόσο όσο αντέχει.

Το τραγούδι «Μαθήματα ζωής» είναι μια απολαυστική διαδρομή στην ασθμαίνουσα καθημερινότητά μας, μία απρόσμενη, πλημμυρισμένη με χρώμα ταινία μικρού μήκους που οπτικοποιεί μαεστρικά ο εξαιρετικός σκηνοθέτης Μιχάλης Χαραλαμπίδης με ιδανικό πρωταγωνιστή φυσικά τον Πάνο , που συνδυάζει και εδώ με έμπνευση τις δύο ιδιότητές του.

Ο Κώστας Παρίσσης συνθέτει με απόλυτη αίσθηση του ρυθμού των ορμητικών λέξεων και τονίζει την υφέρπουσα ειρωνεία που τις διατρέχει. Το τραγούδι «Μαθήματα ζωής» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Μαθήματα Ζωής»

Στίχοι: Πάνος Βλάχος

Μουσική: Κώστας Παρίσης

Σκηνοθεσία-Μοντάζ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Διεύθυνση φωτογραφίας: ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ

Cast:

ΖΩΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΡΗ

ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ

ΓΙΑΓΙΑ

ΛΙΤΣΑ ΠΑΪΖΑΚΗ

ΠΑΙΔΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΑΪΝΤΖΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΪΝΤΖΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΕΦΕΛΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ

MOIRA BUBBLEZ & LYDIA VALLIANOU

ΦΙΛΟΣ

GAEL ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ

MAKE – UP ARTIST

ΕΛΕΑΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

STYLING

ΜΑΡΘΑ ΜΥΖΑΛΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΙΩΝ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ

ΠΑΝΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΚΟΛΛΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΪΝΤΖΗ, ΟΡΝΕΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΑΥΡΟ ΛΙΟΛΙΟ, ΜΑΡΙΣΣΙΑ ΤΟΥΛΙΤΣΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΗ, ΝΑΝΣΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ-ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, GAEL ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΜΥΖΑΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΠΗ