Σουσάνα Τρυφιάτη – “Κράτα με ξανά”

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη μας παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Κράτα με ξανά” σε μουσική και στίχους του Μίλτου Σελητσανιώτη από το album της “Τα αφανέρωτα”.

 

02.jpg

Μία ρυθμική μπαλάντα ερμηνευμένη από τη λαϊκή, λυρική φωνή της Σουσάνας με την ενορχηστρωτική φροντίδα του ίδιου του δημιουργού. Οι εξαιρετικοί μουσικοί έπαιξαν και ηχογράφησαν όλοι μαζί, όπως τον παλιό καλό καιρό, για να καταγραφεί ο παλμός και η δόνηση του τραγουδιού.

Έπαιξαν οι μουσικοί Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο), Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα) και Μίλτος Σελητσανιώτης (Rhodes κιθάρες), η ηχοληψία πραγματοποιήθηκε από τους Γιάννη Μπαξεβάνη και Νίκο Κόλλια (Studio Antart) ενώ η μίξη και το mastering από τον Μίλτο Σχηματαριώτη (Northside Studio). Οι φωτογραφίες είναι της Ευαγγελίας Θωμάκου και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Θωμάς Παναγιωτόπουλος.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες από την εταιρία Μικρός Ήρως. 

Λίγα λόγια για τη Σουσάνα Τρυφιάτη

Η Σουσάνα Τρυφιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι μουσικές ρίζες της οικογένειας της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος Αντίστιξης από το ωδείο “Κατερίνα Μάσκα” και κάτοχος του μεταπτυχιακού “Σχολική Ψυχολογία και Μαθησιακές Διαταραχές” από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Είναι διπλωματούχος μονωδίας και κλασσικού τραγουδιού από το Ωδείο Αθηνών.

“Τα Αφανέρωτα” είναι ο τίτλος του πρώτου album της που περιέχει δέκα νέα τραγούδια, σε μουσικές και στίχους του Μίλτου Σελητσανιώτη, εκτός από ένα που έχει ισπανικούς στίχους, χαρισμένο από τον Χιλιανό ποιητή Jaime Svart.

Η Σουσάνα Τρυφιάτη στις ζωντανές της εμφανίσεις έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Θοδωρή Κοτονιά, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Θοδωρή Παπαδόπουλο και πολλούς άλλους.

Ακολουθήστε τη Σουσάνα Τρυφιάτη στα Social Media:
Facebook | Instagram