Μάθιου ΜακΚόναχι, Dua Lipa και J Balvin στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του YouTube

Το YouTube θα παρουσιάσει  ξεχωριστές εκδηλώσεις «Hello 2021» για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Ινδία.

 

Οι Dua Lipa, J Balvin, Μάθιου ΜακΚόναχι και άλλοι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να εμφανιστούν στο ειδικό διαδικτυακό σόου του YouTube για τις ΗΠΑ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με τίτλο «Hello 2021».

Οι Lipa και Balvin θα τραγουδήσουν μαζί με τους Karol G, YG και Kane Brown. Οι Demi Lovato, RuPaul, Emma Chamberlain και η D’Amelio Family θα κάνουν ειδικές εμφανίσεις, όπως και οι σταρ του YouTube Dude Perfect, Dolan Twins, Larray, Marques Brownlee, Brad Mondo και ZHC.

Οι Storm Reid και Juanpa Zurita θα είναι οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει ομιλίες, σετ DJ και άλλα εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις τραγουδιστών.

Μάθιου ΜακΚόναχι, Dua Lipa και J Balvin στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του  YouTube - Parallaxi Magazine

Κάθε έκδοση θα εμφανίζει διαφορετικές εμφανίσεις καλεσμένων με την Lipa να εμφανίζεται και στην έκδοση που θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Καθώς ο κόσμος είναι έτοιμος να αφήσει πίσω μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, το YouTube θα χρησιμοποιήσει την παγκόσμια εμβέλεια για να γιορτάσει την ελπίδα και την υπόσχεση του 2021», ανέφερε σε δήλωσή της η επικεφαλής πρωτότυπου περιεχομένου του YouTube, Σούζαν Ντάνιελς.

«Ανυπομονούμε να κλείσουμε το βιβλίο του 2020 και να οργανώσουμε μια παγκόσμια γιορτή που η κοινότητά μας στο YouTube μπορεί να απολαύσει με ασφάλεια από το σπίτι», κατέληξε.

 

Dua Lipa, J Balvin και Μάθιου ΜακΚόναχι στο «Hello 2021» του YouTube την  παραμονή της Πρωτοχρονιάς