Πως ένα δελτίο τύπου γίνεται μάθημα έκθεσης

Η καθημερινότητα μου κατακλύζεται πλέον από δελτία τύπου , λέξεις που περιμένουν να γραφτούν και συναντήσεις με υπέροχους  ανθρώπους της μουσικής και της τέχνης γενικότερα . 

 

No description available.

Το να αγαπάς τη δουλειά σου είναι σα να έχεις καταπιεί ένα μόνιμο χάπι ευτυχίας . Η αίσθηση να μπορείς να μοιραστείς στην αρχή με τους φίλους σου και τελικά με τον κόσμο είναι εκείνη που σε κάνει να θέλεις να γίνεις καλύτερη . Και ας υπάρχουν , ” όπως παντού άλλωστε “ αδηφάγα όντα που θέλουν να σε μειώσουν όσο περισσότερο γίνεται .

“Αστους να λένε “ που λέει  και το τραγούδι . Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει να ξέρεις και θα σε γεμίσει με την ικανοποίηση της επιτυχίας και της αποδοχής .

Και το πλήρωμα του χρόνου ήρθε σαν τη σημερινή μέρα . Στο σχολείο που μεγάλωσα , που έζησα τα καλύτερα μαθητικά μου χρόνια , που έκανα φιλίες ζωής … Το κάλεσμα ήταν από την αδελφική μου φίλη να συμμετέχω στο μάθημα της ως καλεσμένη , με αφορμή ένα δελτίο τύπου.

No description available.

Βρισκόμασταν στην αίθουσα των καθηγητών και απέναντι μου ήταν το γραφείο του αγαπημένου μας καθηγητή ( Α.Γ. )  . Εκείνου που πίστευε σε εμένα όταν εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου . Εκείνου που με έψαχνε στο διάλειμμα να μου μιλήσει για να μου πει ότι μπορώ να πετύχω τα θέλω μου . Εκείνου που έστελνε τους συμμαθητές μου να με βρουν στο καπνιστήριο του σχολείου για να μπω στο μάθημα του . Κοιτούσα το γραφείο του και ήθελα να του πω δείτε με τώρα Κύριε . Τα κατάφερα τελικά .

No description available.

Κατάφερα να βρω τον δρόμο μου και να είμαι εδώ σε αυτή την αίθουσα μαζί με την αδελφική μου φίλη και μαθήτρια σας . Να παραδίδει το μάθημα και να την ακούν προσηλωμένοι οι μαθητές της , όπως κάναμε εμείς σε εσάς . Κοιταζόμασταν και χαμογελούσαμε όπως τότε…. αυτή τη φορά όμως ώριμες και πετυχημένες και παρόλο που δεν το είπαμε δυνατά , θέλαμε να ακούσουμε το ” Μπράβο κορίτσια ” από εσάς.

Και ξέρετε κάτι Κύριε ? Το μάθημα σήμερα ήταν για τα πρόσωπα του ήρωα , τον ήρωα που όλοι θέλουμε να βρούμε στη ζωή μας για να μας δείξει τον δρόμο . Και σήμερα , ήσασταν εκεί Κύριε . Ο δικός μας ήρωας .

No description available.

Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς την Λυκειάρχη  ( Λ.Α.Ν.Σ. ) κυρία Αντωνιάδου που έδωσε την άδεια της να βρίσκομαι σήμερα στο σχολείο μου . 

Υ.Γ. Ευχαριστώ τους μαθητές της Γ Λυκείου που δέχτηκαν να με ακούσουν 

Υ.Γ. Αδελφική μου φίλη Πόπη Τσαλίκουσου σαγαπώ .