Ανακαλύψτε το #snfccAtHome στις οθόνες σας

#snfccAtHome: music

Απολαύστε τη διαδικτυακή σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ που σκοπό έχει να καταργήσει την απόσταση μέσα από τη μαγεία του τραγουδιού και της μουσικής.

Περισσότερα

#snfccAtHome: Παραβάσεις live

Οι Παραβάσεις παρουσιάζουν φέτος τον νέο θεματικό κύκλο Τα Πρόσωπα του Ήρωα, ενώ μέσα από τις παραστάσεις της περασμένης χρονιάς ανακαλύπτουμε ριζοσπαστικές φωνές της λογοτεχνίας με επίκεντρο τη γυναίκα.   

Περισσότερα

Ηχογραφημένες Παραβάσεις

Εξερευνήστε τις μαγνητοφωνημένες παραστάσεις των Παραβάσεων, του Θεατρικού Αναλογίου του ΚΠΙΣΝ.

Περισσότερα

Αναγνώσεις

Η σειρά Αναγνώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην οποία διακεκριμένοι Έλληνες ηθοποιοί διαβάζουν διηγήματα, νουβέλες και πεζογραφήματα, επανασυστήνει στο κοινό ιδρυτικά κείμενα της νεοελληνικής λογοτεχνίας με έναν τρόπο οικείο και πολύ προσωπικό, αυτόν της ανάγνωσης.

Περισσότερα

Αναγνώσεις:
Άλκη Ζέη, Το καπλάνι της βιτρίνας

Η Όλια Λαζαρίδου διαβάζει ένα έργο – σταθμό της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Νανούρη.

Περισσότερα

Αναγνώσεις:
Πηνελόπη Σ. Δέλτα, Τρελαντώνης

Ο Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη.

Περισσότερα

#snfccAtHome: Οι περιπέτειες της κυρίας Βλεφαρίδου

Κάθε εβδομάδα, η κυρία Βλεφαρίδου μας παρασύρει σε καινούργιες καλλιτεχνικές περιπέτειες. Μαζί της μαθαίνουμε να φτιάχνουμε πρωτότυπες χειροτεχνίες, από ευφάνταστες καρτ ποστάλ και σφραγίδες λουλουδιών μέχρι μικρά χάρτινα γλυπτά και άλλα πολλά…

Περισσότερα

#snfccAtHome: Διαλέξεις

Παρακολουθήστε συζητήσεις και διαλέξεις για τις Τέχνες, την Επιστήμη, τον Αθλητισμό, την Υγεία και τη Γαστρονομία, από διακεκριμένους ομιλητές.

Περισσότερα

Προγράμματα για άθληση στο σπίτι

Βάζουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας με τα διαδικτυακά προγράμματα για άθληση στο σπίτι για μικρούς και μεγάλους. Παρακολουθήστε online μαθήματα Mat Pilates, YogaTai ChiΆσκηση και Υγεία και Fit Kids.

Περισσότερα

Ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με την Έλλη Παγκάλου

Με φόντο το μαγευτικό τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, η Έλλη Παγκάλου μοιράζεται με το κοινό άγνωστες ιστορίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για πολλαπλές πτυχές του Πάρκου: από το όραμα, τον σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξή του μέχρι και την πλούσια μεσογειακή βλάστησή του.

Περισσότερα

Μια βόλτα στο Πάρκο

Γνωστοί ηθοποιοί της νέας γενιάς αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού συστήνοντας το «δικό τους» Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μέσα από την επιτυχημένη performance Μια βόλτα στο Πάρκο.

Περισσότερα

#snfccAtHome: Kids

Βρείτε εδώ όλα τα εργαστήρια και τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ που είναι αφιερωμένες στα παιδιά! Χειροτεχνίες, γυμναστική και εκπαιδευτικά προγράμματα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Περισσότερα

Jazz Chronicles

Οι ηχογραφημένες συναυλίες Jazz Chronicles αποτελούν ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική τζαζ σκηνή, προτείνοντας παλιούς και νέους ήχους, funk και κλασικούς ρυθμούς, ορχηστρικά και φωνητικά σχήματα.

Περισσότερα

Music Escapades

Απολαύστε ηχογραφημένες συναυλίες ανερχόμενων καλλιτεχνών της σύγχρονης ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Περισσότερα