Το Retro Festival έρχεται στο Κέντρο της Αθήνας

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ανοίγουν οι πόρτες του Παλιού Αμαξοστάσιου ΟΣΥ στο Γκάζι για να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες  που θα θελήσουν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδεύοντας στον χρόνο σε εποχές ανέμελες όπου αυτό που μετρούσε ήταν η καλή διάθεση και η καλή παρέα!
Δεν χρειάζεται να είσαι Lover  του Retro για να το επισκεφτείς  αλλά χρειάζεται να έχεις την διάθεση να ζήσεις κάτι διαφορετικό!
Και ποιο είναι αυτό? 
Συναρπαστικές βραδιές με μουσικές  μπάντες που ξέρουν πως θα σε ξεσηκώσουν, ξέρουν τι πάει να πει διασκέδαση και θέλουν να στο μεταδώσουν με πολύ αγάπη!!!
Σχολές χορού που θα σου χαρίσουν εκπληκτικά Show σε ρυθμούς Swing – Tango αλλά και Δυτικούς Χορούς, όπου θα σου μάθουν να χορεύεις και εσύ μαζί τους!
Θα μας κάνουν όλους μια όμορφη παρέα, θα σου χαμογελάσουν και θα σε πιάσουν από το χέρι για να ζήσεις  αυτές τις μοναδικές στιγμές!
Ακόμα Θα απολαύσεις παλιό κινηματογράφο, και να είσαι σίγουρος/η ότι θα χαμογελάσεις …ή ακόμα και θα δακρύσεις…!!!
Όπου και να κοιτάξεις θα δεις έντονα χρώματα και θεματικά σκηνικά για να βγάλεις τις πιο όμορφες Photos !
Και με το εισιτήριο σου μπορείς να κάνεις δωρεάν χτενίσματα, νύχια αλλά και μακιγιάζ και για εσάς τους κυρίους να κάνετε μια περιποίηση γενειάδας και ένα κουρεματάκι!
Και φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ!!!
Εννοείτε ότι θα παίξουμε με τις παλιές κονσόλες  (arcade), παλιούς υπολογιστές αλλά και φλιπεράκια, τα παλιά αγαπημένα μας παιχνίδια, και για σένα που δεν τα ξέρεις έλα να τα μάθεις!
Vintage και κλασσικά αυτοκίνητα, παλιές μοτοσυκλέτες αλλά και Vespes  θα σε γοητεύσουν με την ομορφιά τους!
Vintage – Retro Shop για εσάς που αγαπάτε το ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ , διακοσμητικά, αξεσουάρ, παιχνίδια, ρούχα, τσάντες και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα αποκτήσετε!
Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα αν αγαπάς το Retro Style ή αν είσαι Cosplay!!!
Και τέλος πολλά θεματικά δωμάτια με σκηνικά βγαλμένα από άλλες  εποχές να σε ταξιδέψουν σε μια άλλη κουλτούρα αλλά και πολιτισμό όπου μπορείς να φωτογραφηθείς και φυσικά να τα απολαύσεις με την παρέα σου!
Το ταξίδι στον χρόνο ξεκινάει την Πέμπτη 27/06 στο Κέντρο της Αθήνας και σε περιμένει !

Κλείσε το εισιτήριο σου, ζήσε την εμπειρία!

Χρυσός Χορηγός FIX HELLAS