Μία Βόλτα στα Εξάρχεια με Χρήστο Θηβαίο και String Demons

ΘΗΒΑΙΟΣ- «Βόλτα στα Εξάρχεια»

Σαββατόβραδο και είμαι ήδη έξω από την Σφίγγα. Απόψε έχει Χρήστο Θηβαίο και String Demons! Ιδιαίτερο πάντρεμα που με εξέπληξε ευχάριστα. Άλλωστε η φωνή του Χρήστου Θηβαίου δεν έχει μουσικά όρια.

Μια βόλτα στα ” αναρχικά ” Εξάρχεια ήταν η βραδιά με πολλές αγαπημένες και προσωπικές ιστορίες από τον Χρήστο . Όταν περπατούσε στις  γειτονιές μικρός αλλά και έφηβος και συνομιλούσε με τα μεγαθήρια της μουσικής και της ποίησης.

Ο Νικόλας ο Άσιμος , η Αρλέτα , ο Παύλος  , η Κατερίνα Γώγου μας έκαναν παρέα εκείνο το βράδυ μέσα από τις αφηγήσεις του Χρήστου αλλά και από τα τραγούδια τους.

Και φυσικά στο δεύτερο μέρος  “Ο Αμλετ της Σελήνης ” ξεδιπλώθηκε μέσα από τις σελίδες ενός ” Ημερολογίου ” και μας θύμισε την ” Μικρή Πατρίδα ” και τον “Παλιό Στρατιώτη” . Γιατί ¨Δεν είναι άλλος ¨παρά μόνο ο Χρήστος Θηβαίος που κάθε φορά μας μαγεύει με την βραχνή και τρυφερή φωνή του.

Στη σκηνή μαζί του , τα αγαπημένα παιδιά των εγχόρδων οι String Demons. Τα αδέλφια , Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη που κάθε φορά μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές , συνοδεύουν τον Θηβαίο “σε αυτό το ταξίδι που κανείς δεν θα περιμένει” μέχρι το επόμενο Σάββατο για να τους ξαναδεί live!

Γιατί ευτυχώς για εμάς που θα ξαναπάμε αλλά και για εκείνους που το έχασαν ,υπάρχουν λίγες ακόμα παραστάσεις. Οπότε προλάβετε.

 

«Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά,

οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα.

Είμαστε έμποροι ονείρων…

ΓιΆ αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες».

 

 

Σάββατο 12 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο ως τις 9 Φεβρουαρίου 2019

Μαζί τους ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Σχεδιασμός Ήχου: Γιώργος Κορρές

Παραγωγή: Cricos

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845, Email: sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

 

Aνταπόκριση: Χαρίτου Μαρία

Φωτογραφίες: Markos Chiotakis