,

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Γκάτσος που αγάπησα”

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Γκάτσος που αγάπησα” το περασμένο Σάββατο στον Φ.Σ . “Παρνασσός”

Τη μουσικοθεατρική παράσταση “Ο Γκάτσος που αγάπησα”, το αφιέρωμα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για δυο σεζόν τίμησε με την παρουσία του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον ΦΣ “Παρνασσός”, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μακριά από τη βαριά σκιά της επικαιρότητας και τις εθνικές έγνοιες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο μουσικό σύμπαν του ποιητή που μελοποίησαν όλοι οι άξιοι της έντεχνης ελληνικής μουσικής.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που συνοδευόταν από την κόρη του, υποδέχθηκε στον ΦΣ “Παρνασσός” ο γενικός γραμματέας κ. Λεωνίδας Γεωργόπουλος , καθώς και η πνευματική κληρονόμος του έργου του Γκάτσου και ποιήτρια Αγαθή Δημητρούκα.

Ανάμεσα στους θεατές , ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης με τη σύζυγό του, ο καθηγητής Γιώργος Βέλτσος, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς.

Στο τέλος της βραδιάς ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη θερμά τους δυο ερμηνευτές, Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη καθώς και τον Αχιλλέα Γουάστωρ που συνοδεύει στο πιάνο.

Το αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του για τη φετινή σεζόν τον επόμενο Απρίλιο με δυο ακόμα παραστάσεις ( 13 και 20 Απριλίου).