,

“Οnce in a Lifetime”… Ροκάροντας με τους “Scorpions” στο Καλλιμάρμαρο.

Μια φαντασμαγορική βραδιά και ραντεβού των Θρυλικών “Scorpions” και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Από νωρίς αψηφώντας την αφόρητη ζέστη και την μετέπειτα πολύωρη ορθοστασία με μόνη Ελπίδα να συναντήσεις το Όνειρο και το ίνδαλμα των Εφηβικών χρόνων σου..

Νωρίς κατεύθασε και στο στάδιο και και η θρυλική Ροκ μπάντα μετά γυναικών και τέκνων …(το έζησα και αυτό)…

‘Καλησπέρα Αθήνα” ..Οι λέξεις που ξεκίνησε τη βραδιά ο Κλαους Μαινε η ψυχή και η φωνή της μπάντας, με τη παρουσίαση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη Διεύθυνση Στέφανου Τσιαλή ερμήνευσαν ορχηστρικά το “Days Of Glory” και ακολουθούν ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Scorpions.

Το δίωρο που ακολούθησε κρατώντας την Υπόσχεσή τους Ο Κλάους Μαινε και ο Ρούντολφ Σενκερ για μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της Ιστορίας των Scorpions..έγινε πραγματικότητα .

“Rock you Like a Hurricane “,”Send me an Angel,”Wind Of Cnange”,”Always Somewhere”,και ο ύμνος “Still Loving you” που ένα ολόκληρο στάδιο τραγούδαγε μαζί με τον Κλαους..κ.α..

Κατάμεστο το Παναθηναϊκό Στάδιο και ο Αττικός ουρανός φώτισε από τα κινητά τηλέφωνα των φανς όταν η έκπληξη της βραδιάς  ήταν να παίξουν το Overkill των Motorhead με τη συνοδεία των μαγικών χεριών του Μικι Ντι (ντράμερ των Motorhead}.

Μία ακόμα Ιστορική Συναυλία που θα αφήσει εποχή ..γιατί οι Σκορπιοί είναι Αθάνατοι και θα μας γεμίζουν για πολύ καιρό ακόμα εκρήξεις και συναισθήματα …!

 

Κείμενο: Tένια Νικολοπούλου

Φωτογραφίες: NamavartDimitra Kanaki Photography

Φωτογραφίες- Βίντεο: Kostas Scrom