,

Βασίλης & Λαυρέντης μαζί στη σκηνή

Δε χρειάζεται να αναφέρεις τα επίθετα. Ξέρεις για ποιους πρόκειται. Μοναδικοί στο είδος και οι δύο τους και στη προσφορά τους στο χώρο της Μουσικής αλλά και η μακροχρόνια φιλία που τους ενώνει πάντρεψαν τη Μουσική και τις φωνές τους σε μια εκρηκτική βραδιά στο Θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη.

Από νωρίς το θέατρο κατάμεστο από όλες τις ηλικίες ..παιδιά στην αγκαλιά μέχρι ηλικιωμένους και φανερά εκρηκτικούς θαυμαστές του Βασίλη και Λαυρέντη.


Ο Βασίλης ως Αιώνιος Έφηβος κλείνει 45 χρόνια πορείας στη Μουσική Σκηνή και επι την ευκαιρία και των γενεθλίων του ακούστηκε και το “Χρόνια Πολλά” με τον Λαυρέντη και όλους εμάς που τους αποθεώσαμε ..”Χρόνια Πολλά Βασίλη της Καρδιάς μας “.


Μαζί τους και η Μιρέλα Πάχου η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια με το ακορντεόν της και ο Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser που έδωσε και αυτός το δικό του στίγμα στη σκηνή.

Μαζί τους επί σκηνής:
Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, Άκης Αμπράζης
Τύμπανα: Φίλιππος Σπυρόπουλος, Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες: Steve Tesser, Γιάννης Αυγέρης
Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος


Το ταξίδι ξεκινά με το “Να δεις τι σου έχω για μετά “,Εφηβικά Γεράκια ,”Διδυμότειχο Blues ” ,”Εφηβα Γεράκια” ,”Ένοχος Χωρίς αιτία “,Τερατάκια Τσέπης”,Rock ‘n’ Roll στο κρεβάτι” ,”Μικρές Νοθείες κ.α.
Το πάντρεμα της Μουσικής τους ξεσηκωτικό και εκρηκτικό με επιτυχίες και των δύο αλλά και Σιδηρόπουλου , Άσιμου.


Είναι από τις συναυλίες που δε θες να τελειώσει ποτέ .Δε χορταίνεις να ακούς ποτέ τον Βασίλη και τον Λαυρέντη, αυτό είναι και το μυστικό της Επιτυχίας τους άλλωστε. Επαναστατικός και Αιώνιος Έφηβος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Διαχρονικός ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο κόσμος κάθε φορά και περισσότερος , είναι αυτό που λένε ..”Χάνω το Μέτρημα , Ταξιδεύω με ένα “Σαπιοκάραβο” στις ανοιχτές Θάλασσες με τον “Μικρό Τιτανικό” έως τον “Γουίλι τον Μαύρο Θερμαστή”…και ξαναλές ..μη τελειώσει Θεέ μου ακόμα …μη…

Ξεχωριστή νότα σε όλα τα μουσικά ταξίδια του Βασίλη, σε κάθε μεριά της χώρας το επίσημο fan club Βασίλη Παπακωνσταντίνου: οι ψυχές και οι αγάπες με ζέστες και με κρύα, με κάθε μέσο φτάνουν παντού για την μεγάλη τους αγάπη..

 

Για αυτά τα ταξίδια ζούμε και σαλπάρουμε για νέα ρότα ,ως την επόμενη φορά…το επόμενο λιμάνι…

Χρόνια Πολλά Βασίλη μας !

 

Κείμενο : Τένια Νικολοπούλου

Φωτογραφίες: George Spanos