,

Βρεθήκαμε στη παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Το Radioalchemy βρέθηκε τη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στη πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου άλμπουμ του αγαπημένου Βασίλη Παπακωνσταντίνου “Όλα είναι για Εμάς” στην Ακτή Πειραιώς.


Ο δίσκος κυκλοφόρησε το καλοκαίρι και περιέχει 10 τραγούδια με την Υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη και Οδυσσέα Ιωάννου.


Γύρω στις 22.00 ανέβηκαν στη σκηνή πρώτα οι συντελεστές του δίσκου και φυσικά η Πρόεδρος της ΜΙNOS Κα. Μαργαρίτα Μάτσα μιλώντας με συγκίνηση για αυτόν το δίσκο 6 μήνες μετά τη κυκλοφορία του.


Ακολούθησαν στη σκηνή βαθύτατα συγκινημένοι και υπερήφανοι ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου καθώς κατάφεραν την ολοκλήρωση αυτού του δίσκου με το Αιώνιο Έφηβο και σημαντικό τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τη σκυτάλη πήρε στη σκηνή φυσικά ο Βασίλης αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές ξεκίνησε να τραγουδά με πρώτο τραγούδι το “Όλα για Εμάς” καθώς είναι και το πρώτο τραγούδι του δίσκου του.

Μαζί του ανέβηκε στη σκηνή η Ρίτα Αντωνοπούλου και τραγούδησε ντουέτο με το Βασίλη το “Αυτά που έχουμε ζήσει” και κατόπιν συμπλήρωσε τη παρέα τους στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου με το τραγούδι “Θα φύγω Εγώ”.

Ακούστηκαν και τα τραγούδια του δίσκου του “Προσευχές”,”Τα παιδιά “,”Αυτό που περιμένουμε ” αλλά και τα παλιά του …”Σ’ αγαπάω ακόμα” και “Μικρές Νοθείες”

 

Κείμενο : Tένια Νικολοπούλου

Φωτογραφίες: Markos Chiotakis