,

Βρεθήκαμε στη παρουσίαση του Παντελή Κυραμαργιού στο “KREMLINO”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΆΛΜΠΟΥΜ

“ΑΡΕΤΗ”

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο “KREMLINO” η νέα φιλόδοξη δισκογραφική έκδοση του Παντελή Κυραμαργιού με τίτλο “Αρετή”. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο – cd με ένα ολοκληρωμένο διήγημα, η εξιστόρηση του οποίου εναλλάσσεται με τραγούδια που κινούνται στον ίδιο θεματικό άξονα, μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, σε πρόσωπα και αληθινές ιστορίες που διαδραματίστηκαν από την περίοδο του εμφυλίου μέχρι σήμερα. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας άντρας που γεννήθηκε στην Κρήτη και αφιέρωσε την ζωή του στον αγώνα για ένα πιο δίκαιο κόσμο αναζητώντας την βαθύτερη έννοια της αρετής.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο Παντελής Κυραμαργιός ερμήνευσε  κομμάτια που περιέχονται στον δίσκο ενώ ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος απέδωσε, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, κάποια από τα κείμενα της έκδοσης που έχουν γραφτεί από τον Παντελή σε συνεργασία με την Λίνα Ζαμπετάκη. Μαζί του στη σκηνή συνέπραξαν οι : Μαρία Παπαγεωργίου, Γεωργία Νταγάκη, Βιολέτα Ίκαρη,  Μάγδα Βαρούχα και Δήμητρα Κελεκίδη.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος συμμετέχει ερμηνευτικά στο άλμπουμ, οι Μέλισσες και ο Χρήστος Μάστορας, ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Νινιός,  ο Σταύρος Σιώλας, ο Στάμος Σέμσης, η Φωτεινή Αθερίδη, ο Θανάσης Βασιλόπουλος κ.α.

Συμμετείχαν οι :

ΔHMHTPHΣ KAZANHΣ – BIOΛI,

ΓIANNHΣ TAYΛAΣ – HΛEKTPIKH KIΘAPA,

ΛOYKAΣ KAΛANTZAKOΣ – NTPAMΣ,

IOYΛIOΣ KOYTΣOΓEΩPΓIOY MΠAΣO,

NIKOΣ ΣTAΔIATHΣ AKOPNTEON,

NIKOΛAΣ MAYPOΣ MΠOYZOYKI, ΛAOYTO, ΛAΦTA,

ΓIANNHΣ KAPAKATΣANHΣ – KPOYΣTA,

ΠENTEΛHΣ KYPAMAPΓIOΣ – AKOYΣTIKH KIΘAPA, ΠΛHKTPA.  KYPIAKOΣ KYPIAKOY KAI ΓIΩPΓOΣ BOYΛΓAPHΣ – HXOΛHΨIA, ΓIANNHΣ XPIΣTOΔOYΛAKHΣ – ΦΩTIΣMOI,

HΘOΠOIOI : APΓYPΩ TAMBAKOY KAI XPHΣTOΣ KAΠENHΣ