«ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ» το νέο έργο του Λάκη Λαζόπουλου στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ 

το νέο έργο του Λάκη Λαζόπουλου

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

από 22 Δεκεμβρίου

Με τον Λάκη Λαζόπουλο & την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Αν ζούσαμε έστω και μία ώρα από τον θάνατο μας θα ξέραμε σίγουρα την ζωή μας. Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Κάντε κλικ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ TEASER ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο θέατρο ΒΕΜΠΟ, απ’ όπου ξεκίνησε, με την νέα του κωμωδία, «ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ», σε σκηνοθεσία του ίδιου, από 22 Δεκεμβρίου.

Μαζί με τον Λάκη, πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έρχεται για να λύσει τον χρησμό αυτής της μεταφυσικής κωμωδίας!

Τώρα που το φως έγινε ψεύτικο, έρχεται το σκοτάδι να φωτίσει.

«ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ». Έτσι λέγεται η κωμωδία της ζωής μας.

Ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα.

Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερα του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι.

Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα;

Τι έχει να του πει ο κολλητός του; Η μάνα του; Η δεύτερη γυναίκα του; Η γκόμενα του; Η καθαρίστρια; Ο αδερφός του; Ο πεθαμένος ψυχίατρος και κυρίως, τι έχει να του αποκαλύψει η πρώτη του γυναίκα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει σε ένα μοναστήρι.

Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε ρόλο εκπληξη ο stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης, στον πρώτο του ρόλο στο θέατρο, σ’ αυτόν του ψυχιάτρου.

Μαζί τους, μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών με τους Μάνο Καζαμία, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνο Γιάννη, Λαζάρια Σαζεΐδου και Χρήστο Ντούλα.

Πιάνο επί σκηνής παίζει ο Θανάσης Μάντζαρης.

Γέλιο, με ένα σκοτάδι που έγινε φως, ίντριγκες, πάθη και δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή

Μπορούν να υπάρξουν δύο χαρακτήρες σε έναν άνθρωπο;

Από 22 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΒΕΜΠΟ

Ο Λαζόπουλος επέστρεψε!

«ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΑ»

το νέο έργο του Λάκη Λαζόπουλου

ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

από 22 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη – Ιφιγένεια Νταουντάκη

Μουσική: Βάιος Πράπας

Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης

Χορογραφίες – Κίνηση: Κατερίνα Φώτη

Βοηθός σκηνοθέτη: Σίλια Κόη

Βοηθός σκηνογράφου: Ερμιόνη Σταράκα

Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος

Trailer: Κωνσταντουδάκης Αντώνης

Πρωταγωνιστούν Λάκης Λαζόπουλος & Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μαζί τους

Διονύσης Ατζαράκης, Μάνος Καζαμίας, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνος Γιάννης, Λαζάρια Σαζεΐδου, Χρήστος Ντούλας

Πιάνο επί σκηνής παίζει ο Θανάσης Μάντζαρης

Παραγωγή

Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη